Валута
BGN
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

За да имате кафето, което обичате

За да имате кафето, което обичате

Обичате кафе, обожавате плътно еспресо с примамлив каймак, денят ви започва по – пълноценно, когато сте получили дозата наслада от истинско еспресо или пухкавото мляко в капучино?! Тогава нашата Кафемашина ЕК-6826 от ново поколение електроуреди ЕЛЕКОМ  е това, което търсите.

Кафемашина ЕК-6826 от електроуреди ЕЛЕКОМ е с изключително красив дизайн и функционалност. Стилна, компактна и функционална. С нея можете да имате любимото си еспресо, капучино, лате, макиато, мокачино всеки ден. За да е вкусно, плътно и истинско еспресото трябва да е създадено посредством: 15 бара налягане на помпата, постоянна температура на водата, качествен филтър/ цедка и напълно извлечен аромат. Кафето от ЕК-6826 е по – плътно, по – вкусно с двустепенния филтър, който извлича максимално аромата на кафето и способства за изкусителния аромат на еспресото. Кафемашината е лесно преносима и компактна, но изключително функционална за размерите си ( по опаковка: (ДxШx В) - 31, 5 х 19,5 х 30, 5 см).

Стилният и изчистен дизайн на  ЕК-6826 е съобразен с тенденциите в електрооборудването на всяка съвременна кухня. С иноксов корпус и висококачествено покритие в черен цвят. Капацитетът и е до 2 чаши еспресо наведнъж или една голяма чаша капучино/ лате/ макиато.

С функция "пухкаво мляко" Кафемашина ЕК-6826 създава невероятното и вкусно капучино за ценителите на напитката. Изключително лесна и удобна за употреба всеки ден. Висококачествена кафемашина с Италианска помпа ULKA 15 бар е подходяща за мляно кафе. (За по – силен аромат на кафето се препоръчва непосредствено смилане преди употреба./ Уреди за смилане на кафе от ЕЛЕКОМ. )

 ЕК-6826 е със следните характеристики: Италианска помпа ULKA 15 bara/ Дюза  за капучино, бутало за натиск на кафето, мерителна лъжица, вадещ се резервоар за вода, вадеща се стоманена скара за лесно почистване на ваничката за остатъчна вода, двустепенен филтър от неръждаема стомана, цедка от неръждаема стомана, светлинни индикатори за Вкл./Изкл. и за готовност.  Бойлер и държач от лят алуминий. Защита против прегряване.

Нашият нов продукт е направен за да имате кафето, което обичате!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани