Валута
BGN
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

Здравословното и вкусно хранене

Здравословното и вкусно хранене

 

Възможно ли е да се чувстваме заредени с енергия, да съхраняваме младостта и красотата в тялото си. Да поддържаме духа си и да се усмихваме повече.Да запазим доброто си настроение въпреки липсата на слънце и да се радваме на здраво и силно тяло? Всички тези неща – от предпазването от вируси и бактерии до воденето на активен и зареден с енергия начин на живот зависят от няколко неща, които можем да внедрим в ежедневието си и да повишим значително нивото си на щастие. На първо място е добрата храна, също като доброто гориво за автомобила. След нея е пълноценната почивка.

Здравето и духът се поддържат като всяко друго нещо, с желание, труд и грижа. Част от грижата е набавянето на полезни вещества с всяко меню за деня. В забързаното ежедневие, не всеки има време да приготви полезна и вкусна храна, но е много важно  да се храним с добра храна, за да запазим силна имунна защита особено през зимата. Добрата храна от своя страна е чистата храна, богата на минерали и витамини, наричани още микронутриенти. Когато храната е бедна на тези вещества, имунната защита отслабва. Не е нужно да поглъщаме обилни количества храна, за да набавим необходимите ни витамини и минерали, по - скоро трябва да се насочим към изграждане на навици за здравословно организиране на ежедневното меню. В този случай в огромна помощ би бил уред, който може да бъде нашият главен асистент и помощник в кухнята. Уред, с който едновременно се приготвят няколко ястия.
Така се роди идеята да предложим на пазара нашият най - нов Уред за готвене/ Мултикукър - Оризоварка. С него може да се вари ориз, заедно с това да се задушават риба и зеленчуци. Може да се приготвя ризото от всички видове ориз. Храната е балансирана със запазени вкусови качества. Почитателите на ориза, знаят че приготвянето му е специфичен процес, с този уред можете да го приготвяте по различни начини и винаги да имате успех.
Поддръжката е изключително лека и лесна.

Нужно е преди употребата му, да прочетете упътването.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Закупих си уреда и съм много доволна,приготвям и риба
    Отговори ›
«1»

Най-продавани